UVEK SU ME VOLELI TUĐI MUŠKARCI: Milena Ćeranić progovorila o LJUBAVNOM ŽIVOTU, pa otkrila kada će stati na LUDI KAMEN!

Autor:

Zabava

16.01.2022

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milena Ćeranić rešila je da progovori o svom privatnom životu, pa je tako otkrila i kada planira da stane na ludi kamen.

UVEK SU ME VOLELI TUĐI MUŠKARCI: Milena Ćeranić progovorila o LJUBAVNOM ŽIVOTU, pa otkrila kada će stati na LUDI KAMEN!

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera/ printscreen

Milena Ćeranić je gostovala u "Premijeri", pa je tako rešila da progovori o poslu kog sada ima na pretek, a pevačica kaže da je zovu svuda da peva.

- Ja sam poznata kao realna, a ne skromna osoba. Ljudi znaju da će biti dobra atmosfera i puna kasa. Dobro se pije na mojim nastupima, to je neki boemski momenat - rekla je Milena.

Milena važi za jednu od atraktivnijih pevačica na javnoj sceni, pa je tako dobila pitanje da li su je voleli svi momci sa kojima je bila.

- Svi, tuđi muškarci i tuđe žene... Znam da su me voleli moji momci, za ostale ne znam. Činili su razne ludosti i gluposti, ali ja izbegavam to da komentarišem javno. Ja sam luda kada se zaljubim, mnoge momke je moja popularnost spasla od nekih stvari - rekla je ona i dodala da ne planira da stane na ludi kamen.

- Svadba mi nije bitna, bitno mi je da budem srećna. Bitno mi je da sam radosna i da uživam u svakom trenutku života. Ja sam što sam starija sve punija energije, ja sam u duši devojčica - kaže Milena, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Rade

16.01.2022 15:55

Ona je najpoznatija kao Ćemova cimerka 💥🐔🐩😂😇🤣

Danilo

17.01.2022 08:48

@Rade - Ona i Ćemo nisu u vezi ali su u istom stanu i krevetu.