POSLEDNJA ŠANSA: Stranac dobio još jednu priliku da se dokaže!

Autor:

Sport

14.01.2022

09:18 >> 09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivalo se da će već tokom ove zime napustiti stadion "Rajko Mitić", ali do toga nije došlo i po malo iznenađujuće, unapred otpisani fudbaler se našao na letu za Tursku.

POSLEDNJA ŠANSA: Stranac dobio još jednu priliku da se dokaže!

Foto: Starsport

Francuz Luis Dioni, perthodnog leta stigao je na naš najveći stadion kao pojačanje od kojeg se očekivalo da će svojim iskustvom stečenim u francuskoj ligi pomoći crveno-belima u evropskom pohodu. Crvena zvezda jeste napravila dobar rezultat u Evropi, ali Dioni nije pokazao ni delić onoga što se očekivalo, pa ga je trener Dejan Stanković već krajem jesenjeg dela sezone "otpisao".

Međutim, došlo je do preokreta...

I pored angažmana najboljeg strelca norveškog šampionata, Dioni je sa saigračima poleteo put Antalije na pripreme. Prvobitno je bilo planirano da Francuz ostane u Beogradu i da trenira na "Marakani" do pronalaska novog angažmana, ali je šef stručnog štaba Dejan Stanković ipak odlučio da mu pruži još jednu šansu.

Dioni ima dozvolu kluba da već ove zime napusti redove crveno-belih, ali da bi do toga i došlo neophodno je da se pojavi klub koji bi preuzeo finansijske obaveze.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading