Mozzart daje najveće kvote na svetu: Sautempton 2,15, Fulam 1,55, Egipat 2,80!

Autor:

Sport

11.01.2022

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nigde nećete naći veće!

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Sautempton 2,15, Fulam 1,55, Egipat 2,80!

Foto: Starsport, Profimedia

Uprkos tome što ovog utorka i nije preterano bogata ponuda, bukmejkeri Mozzarta su uspeli da pripreme poslastice za najvernije kladioce. Za danas su bili široke ruke kada su u pitanju tri para, od čega dva dolaze iz Engleske, a jedan sa Afričkog kupa nacija. U pitanju su dvojke na Fulam i Egipat, kao i kec na Sautempton.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

SAUTEMPTON - BRENTFORD (UTORAK, 20.45), KEC 2,15

Sautempton je pre tri dana uspešno prekočio Svonsi u trećoj rundi FA kupa, a dobro je delovao i u Liga kupu gde je ispao na pragu osmine finala od Čelsija na penale. U Premijer ligi ekipa sa juga Engleske zabeležila je četiri pobede i devet remija u 19 kola, i zauzima 14. poziciju. Posle uspeha protiv Vest Hema (3:2), Sveci su remizirali sa Totenhemom (1:1). Večeras na Sent Meriz stiže Brentford, koji je samouvereno krenuo kampanju u najjačoj diviziji, ali startni fitilj nije dugo potrajao. Posle 19 utakmica Pčele su upisale šest pobeda i pet remija, i otuda su na 12. mestu. Nakon poraza od Mančester Sitija (0:1), Brentford je 2022. počeo pobedom nad Aston Vilom (2:1), a pre tri dana je izbacio Port Vejl iz FA kupa (4:1).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Napadač Totenhema Hari Kejn tokom meča sa Brentfordom

REDING - FULAM (UTORAK, 21.00), DVOJKA 1,55

Reding je ove sezone izuzetno neuspešan u Čempionšipu i posle 23 meča ima samo 22 boda, mada je izgubio šest odlukom Fudbalskog saveza Engleske. Ekipa Veljka Paunovića rizikuje da ukoliko nastavi da igra u istom ritmu padne u zonu ispadanja, od koje je sada odvojen tri koraka. Rojalsi su ostvarili samo jednu pobedu u pet prethodnih susreta i u prošlom kolu nisu uspeli da pobede fenjeraša Derbi kod kuće. Večeras ih očekuje još teži posao jer im u goste dolazi Fulam, koji za razliku od aktuelnog rivala, veoma dostojno deluje u aktuelnom šampionatu i sasvim opravdano zauzima treće mesto u ukupnom plasmanu. Momci Marka Silve su malo usporili i nisu slavili na pet mečeva zaredom u ligi, pošto su u poslednjem susretu izgubili od Šefild Junajteda (0:1) na svom terenu.

NIGERIJA - EGIPAT (UTORAK, 17.00), DVOJKA 2,80

Trostruki pobednik Afričkog kupa nacija na prošlom turniru nastupio je veoma snažno i na kraju osvojio bronzanu medalju. Nigerija je na kvalifikacionom turniru za Svetsko prvenstvo zauzela prvo mesto u Grupi C, što joj je donelo ulaznicu u treću fazu. Na poslednja dva duela Super orlovi su savladali Liberiju (2:0) i potom remizirali su sa Zelenortskim Ostrvima (1:1). Danas u sklopu prvog duela Grupe D prvenstva Afrike igraju sa Egiptom, u najzanimjivijem duelu prvog kola. Sedmostruki osvajač Kupa afričkih nacija se već duže vreme ne raduje velikim pobedama, ali tim ima potencijala. Selekcija je u decembru prošle godine stigla do polufinala Arapskog kupa, gde je izgubila od Tunisa (0:1), posle čega je usledio poraz u meču za treće mesto od Katara. Faraoni su jedni od glavnih pretendenata na osvajanje šampionata.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading