STIGAO NA MARAKANU PA PECNUO PARTIZAN: Delije u transu, oglasilo se NOVO pojačanje!

Autor:

Sport

10.01.2022

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Norveške put stadiona "Rajko Mitić" krenuo je sa titulom najboljeg strelca "Eliteseriena". Nije uspeo sa Moldeom da stigne do šampionske titule, ali za trofeje će se boriti na našem najvećem stadionu.

STIGAO NA MARAKANU PA PECNUO PARTIZAN: Delije u transu, oglasilo se NOVO pojačanje!

Foto: Republika

Ohi Omoižuanfo danas proslavlja svoj 28. rođendan, a to je bila prilika da svoje prve utiske sumira na klupskoj televiziji:

- Izuzetno sam srećan ovde i očekujem da pobedimo sve. Nemam pritisak, ako ne mogu da se nosim sa pritiskom ne bi trebalo ni da igram fudbal. Ljudi su mi slali poruke još otkada sam potpisao ugovor. Presrećan sam zbog velikog broja poruka - započeo je svoje izlaganje novi Zvezdin centarfor.

Interesantno je bilo čuti kako je uopšte došlo do interesovanja srpskog fudbalskog šampiona:

- Agent me je kontaktirao, rekao mi je za Zvezdu i ja sam odmah pristao. Znao sam da je Zvezda veliki klub, da je odličan u Evropi, znam za generaciju iz 1991, veoma sam ponosan što sam deo ovog kluba - nije krio oduševljenje Omoižuanfo.

 

 

O budućim saigračima je rekao:

- Dobro guramo u Ligi Evrope. Partizan je malo ispred nas u prvenstvu, ali sredićemo to. Radujem se što ću učiti od Dejana Stankovića. 

Otkrio je i broj na dresu koji će nositi u Crvenoj zvezdi:

- Nosiću broj 99, to je broj koji sam nosio i ranije, ogroman sam obožavalac pravog Ronalda, on je nosio taj broj u Milanu - zaključio je Ohi, a zatim i armiji navijača poručio:

- Hvala na svim porukama, nadam se da ćemo zajedno postizati uspehe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading