KAO TOMAS MILER: Zvezda dovela BUNDESLIGAŠKO pojačanje!

Autor:

Sport

22.12.2021

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je već dogovorila transfer Ohija iz Moldea, koji na "Marakanu" stiže kao slobodan igrač, a sjajnog napadača analizirao je njegov veliki prijatelj Miloš Crnogorac.

KAO TOMAS MILER: Zvezda dovela BUNDESLIGAŠKO pojačanje!

Foto: Starsport/Tanjug/AP

On je Norvežanina uporedio sa proslavljenim asom minhenskog Bajerna Tomasom Milerom, a uveren je da će Ohi, posle boravka u Srbiji, zaigrati u Bundesligi.

- Čudan je igrač, da tako kažem, teško uporediv sa bilo kim. Mene najviše podseća na Tomasa Milera. Njemu je najviše sličan, mada ima svoj stil. Ima tehniku, dobro se služi levom i desnom nogom, veliki je borac, odličan u presing igri. Ubeđen sam da će posle Zvezde igrati u Bundesligi - izjavio je Crnogorac za "Kurir", a zatim je dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kao Tomas Miler - Ohi

- Svestan je koliko može, hoće da igra za Zvezdu. Imao je letos i druge ponude, ali je Zvezda njegov izbor. Ogromna mu je želja da zaigra u Ligi šampiona. Ohi zna srpski jezik, tačnije, više razume, nego što ga govori. Što se tiče Zvezde, sve prati. Gnjavio me je šest meseci da mu pričam o klubu. Ovde je teško pratiti utakmice iz Srbije, pa sam mu tražio video strimove. Igrao je utakmicu sa Moldeom, a dva ili tri sata pre toga gledao Zvezdu. Eto, toliko je posvećen novom klubu - dodao je Crnogorac.

Podsetimo da je 27-godišnji centarfor imao brutalnu sezonu u Norveškoj, na 29 utakmica dao je čak 27 golova u šampionatu, a videćemo da li će uspeti da golgetersku seriju nastavi u Ljutice Bogdana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading