PODVIKNUO: Terzić doneo drastičnu odluku

Autor:

Sport

03.01.2022

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić u razgovoru za "Informer" govorio je o aktuelnim dešavanjima u klubu, a posebno je apostrofirao nezadovoljstvo zbog načina na koji pojedini fudbaleri sa javnošću komuniciraju putem društvenih mreža.

PODVIKNUO: Terzić doneo drastičnu odluku

Foto: Starsport

Dejan Stanković i Zvezdan Terzić

 

Prvi čovek šampiona Srbije ponovo se osvrnuo na nedavna dešavanja u kojima je glavni akter bio kapiten crveno-bele ekipe Milan Borjan i njegov navodni sukob za trenerom Dejanom Stankovićem.

- Ozbiljan smo klub i ako igrači imaju pretenzija da budu ozbiljni i profesionalni ne mogu da komuniciraju preko društvenih mreža. To je neprofesionalno. Borjan je kapiten ekipe, lider svlačionice i igrač koji je mnogo dao Crvenoj zvezdi i ja bih voleo da Borjan karijeru završi u Crvenoj zvezdi. Sa svoje pozicije učiniću sve da on završi igračku karijeru u našem klubu. Da li će to učiniti ili ne, da li će produžiti ugovor,... On ima još godinu i po dana ugovor - istakao je prvi čovek Crvene zvezde.

Republika

Foto: Starsport

Terzić uvodi zabranu - Šta će reći Borjan?

 

Terzić je istakao i kakva je praksa kada je u pitanju potpisivanje novih ugovora:

- Praksa u klubu je da godinu dana pre isteka ugovora potpisujemo nove. Tako je bilo i sa Ivanićem i Kataijem. Tako da nećemo žuriti kada je Borjan u pitanju. Kancelarija generalnog direktora je jedino mesto gde se o tome priča. Ja kao generalni direktor učiniću sve da Borjan ostane. On je potreban ekipi. Bio je kod mene pre mesec dana i rekao da ima neku ponudu iz MLS-a, ali sam naglasio da ne može da ide i da je potreban Zvezdi. - izjvio je Zvezdan Terzić

Generalni direktor crveno-belih istakao je da niko ne može da vrši pritisak na rukovodstvo kluba i da na taj način izdejstvuje produžetak ugovora:

- Ne može niko da vrši pritisak na Crvenu zvezdu. Klub ne funkcioniše na način da neko napravi lažnu frku i da tako dobije produžetak saradnje. Novi ugovor moraš da zaslužiš ponašanjem i profesionalnizmom. Da neko vrši pritisak na ovako veliki klub... Nećemo da ličimo da mali klub.

U klubu su posebnu pažnju usmerili na ponašanje igrača na društvenim mrežama:

- Pravna komisija kluba već je spremila dopunu disciplinskog ugovora kojim će se regulisati ponašanje igrača i njihovih porodica na društvenim mrežama. Generalno, društvene mreže su zlo i mi moramo da se ponašamo u skladu sa veličinom kluba. Nećemo sa članovima porodica da komuniciramo putem društvenih mreža. Ne pada nam na pamet. Zna se hijerarhija - zaključio je Zvezdan Terzić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading