KATAI OTVORENO ZA SRPSKI TELEGRAF I REPUBLIKU: Ostajem u Zvezdi do KRAJA karijere!

Autor:

Sport

01.01.2022

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde Aleksandar Katai (30) u novogodišnjem intervjuu za Srpski telegraf priznao je da ne bi imao ništa protiv da ostane do kraja karijere u crveno-belom dresu. Ljubimac delija u razgovoru za naš list govorio je i o predstojećim praznicima, vremenu koje u tim retkim trenucima pauze provodi sa suprugom Teom i sinovima, ali i nastavku trke s Partizanom za šampionsku titulu.

KATAI OTVORENO ZA SRPSKI TELEGRAF I REPUBLIKU: Ostajem u Zvezdi do KRAJA karijere!

Foto: Starsport

*Kako provodite Novu godinu i predstojeće praznike? Imate li neku rutinu?

- Novogodišnje praznike uvek provodim sa ženom i sinovima. Porodica mi je podrška u karijeri i obožavam da provodim vreme s njima. Dok sam igrao u inostranstvu, uvek sam u periodu praznika dolazio u Srbiju da bih bio s njima. Nekada to klupske obaveze nisu dozvoljavale, a sada, kad sam u Zvezdi, podrazumeva se da slobodno vreme provodim s njima.

*Šta su deca tražila za Novu godinu i da li glumite Deda Mraza?

- Mogao bih zbog brade, ali ne verujem da ću. Šalu na stranu, supruga i ja ćemo se, naravno, postarati da Deda Mraz dođe na vreme i obraduje decu poklonima. Deca su već dobila poklon od Zvezde, gledala predstavu i družila se sa Deda Mrazom, pa je to trenutno glavna tema u kući. Lep gest kluba.

*Koju Novu godinu pamtite i zbog čega?

- Svaka nova godina koju dočekam sa porodicom za mene je izuzetno draga. Generalno sam zahvalan na zdravlju i tome što sam u mogućnosti da svaku novu godinu dočekam onako kako želim, dakle uz najbliže.

Nema slatkiša za praznike

*Šta jedete ili pojede od nezdravih stvari za praznike?

- Tokom zimske pauze dobili smo režim ishrane, kao i poseban plan treninga, kog se svi pridržavamo. Neće biti previše opuštanja tokom praznika da bismo bili maksimalno spremni za početak priprema i nastavak sezone.

*Da li možete da zamislite sebe kako završavate karijeru u Zvezdi?

- Još sam daleko od završetka karijere, ali zašto da ne. Crvena zvezda je moja druga kuća, jedan od najlepših perioda karijere sam proveo upravo ovde. Nikada neću zaboraviti podršku navijača i skandiranje s tribina. Uvek - i kada je išlo dobro i malo manje dobro. Lepo zvuči.

*Verujete li u ostanak titule na Marakani?

- Naravno da verujem. To je cilj koji je postavljen od samog starta sezone. Rival ima blagu, ali realno dostižnu prednost. Očekuje nas još mnogo utakmica do finiša, moramo svakoj da pristupimo kao da je finale. Mnogo bodova je u igri, očekuje nas i večiti derbi, tako da svaki duel može biti presudan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading