SLEDEĆA STANICA - LIGA ŠAMPIONA: Otkriveno gde će Katai IGRATI sledeće godine!

Autor:

Sport

31.12.2021

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač Crvene zvezde Aleksandar Katai još jednom je potvrdio posvećenost crveno-belom dresu.

SLEDEĆA STANICA - LIGA ŠAMPIONA: Otkriveno gde će Katai IGRATI sledeće godine!

Foto: Starsport

Aleksandar Katai

Sjajni krilni napadač je produžio ugovor sa aktuelnim prvakom Srbije do 2024. godine, a podvukao je da mu je cilj da sa Zvezdom zaigra u Ligi šampiona.

Rezultati u Ligi Evrope su i više nego sjajni. Mislim da pomeramo granice što se tiče srpskog fudbala. Naravno, svaki fudbaler želi da igra Ligu šampiona, pogotovo u svom klubu. Verujem da će mi se i to ostvariti - kazao je Katai za portal "Srbija Danas", a potom se osvrnuo na produžetak vernosti našem najtrofejnijem klubu:

Produžio sam ugovor jer mi je lepo u Zvezdi, tako da sam samo i isključivo fokusiran na moj klub - dodao je Aleksandar Katai.

Podsetimo, 30-godišnji as je u tekućoj sezoni odigrao 27 utakmica za Crvenu zvezdu u svim takmičenjima, a postigao je 18 golova, uz tri asistencije. "Delije" su oduševljene najavom da će i naredne takmičarske godine gledati svog miljenika na stadionu "Rajko Mitić"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading