LJUT NA ZVEZDU? Oglasio se Pešić, srpski golgeter OTVORIO KARTE!

Autor:

Sport

29.12.2021

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bomba odjeknula je vest da bi Aleksandar Pešić mogao da se vrati u Crvenu zvezdu, a "Delije" su se odmah prisetile njegovih reči od pre nekoliko meseci.

LJUT NA ZVEZDU? Oglasio se Pešić, srpski golgeter OTVORIO KARTE!

Foto: Starsport

Bivši napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić

Zvezdan Terzić, generalni direktor crveno-belih, najavio je moguć povratak sjajnog golgetera na leto, kome je zasmetao tretman koji je doživeo tokom prošlog mandata u Ljutice Bogdana.

Ne znam kako to da objasnim. Osetio sam nešto... Nije to ljutnja, bes ili šta već. Ali kao da me pojedinci nisu dovoljno poštovali u Srbiji. Uzdizali su se neki drugi igrači, ja sam bio tu stalno pominjan kao alternativna opcija. A ja vam kažem da sam bio prvi izbor. Nije to hvalisanje, nego je stvarno tako bilo. Čudna situacija, skroz. Posebno, jer sam bio dobar, da ne kažem odličan u prvom mandatu - izjavio je Pešić za "Mozzartsport", pa je potom dodao:

To me malo tišti. Ja sam bio u Crvenoj zvezdi, za sezonu sam postigao 29 golova i još na sve to dodao 22 asistencije. Tresao sam mrežu i Partizanu, u Evropi. Hajde, uradite analizu i vidite da li je neki napadač posle mene imao takav učinak. Onda čujem priče, vidim komentare na portalima i forumima kako sam pola golova dao iz penala. Tu ulazi u uši ljudima, iako je laž. Barem se danas sve može proveriti. Dao sam samo pet golova sa 'kreča'. A i da sam dao više... Danas smo došli do toga da se pojedinci uzdižu, jer se dobro kreću, dobro skaču, dobro grade loptu. Ja sam davao golove. Na kraju sam zbog toga, između ostalog, prihvatio poziv Karagumruka.

Po mnogima, njegov boravak u Zvezdi obeležio je promašaj u Moskvi, tokom meča 1/16 finala Lige Evrope.

Može i tako da se gleda. I ne bežim od toga. Bila je Moskva, bio je taj promašaj. Ali taj detalj esencijalno ništa ne govori. Promašuju i mnogo bolji napadači od mene iz sličnih pozicija. Je li to razlog da neko poništi njihov kvalitet? Verujem da nije. I opet ponavljam: bila je Moskva, ali bio je i Krasnodar. Ko je pošten i gleda fudbal zna da bi malo igrača iz one pozicije uspelo da provuče loptu i postigne pogodak - jasan je srpski napadač.

Podsetimo, Pešić je trenutno prvi strelac turskog šampionata sa 11 postignutih golova, a Zvezda je već dogovorila transfer Ohija iz Lomdea, koji na "Marakanu" stiže bez obeštećenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Zvezdaš

01.01.2022 18:46

Pešić u pravu si, ali Terzić i kompanija uzimaju pare od sumnjivih fudbalera Dion Bakajoko Živković I drugi.Beži od Zvezdinih grobara.