NIJE SAMO OHI: Terzić BACIO Delije u TRANS - ZLATNA KOPAČKA stiže na Marakanu!

Autor:

Sport

29.12.2021

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Pešić je proteklog leta bio nadomak dolaska u Crvenu zvezdu, ali je na kraju karijeru nastavio u turskoj.

NIJE SAMO OHI: Terzić BACIO Delije u TRANS - ZLATNA KOPAČKA stiže na Marakanu!

Foto: Starsport

Aleksandar Pešić je procvetao u dresu Karagumruka i trenutno je najbolji strelac i zlatna kopačka šampionata Turske.

Mnogi navijači Crvene zvezde sa setom prate njegove partije na Bosforu, i mnogo žale zbog toga što ponovo nije obukao dres srpskog šampiona.

Ipak, generalni direktor kluba sa Marakane Zvezdan Terzić ima velike ambicije, pa je za naredno leto kao cilj postavio dovođenje Aleksandra Pešića.

Republika

Foto: Starsport

- Šilja Pešić je profil igrača kakav je potreban Crvenoj zvezdi. Zamislite koliko mi njega cenimo kada smo ga pre pet godina platili 750.000 evra, odnosno toliko smo uložili u njegovo obeštećenje. To je kao kada bismo za nekog igrača danas dali dva miliona evra. Eto, toliko smo verovali u Pešića. On je za mene profil igrača kakav je potreban Crvenoj zvezdi. Uradiću sve što je u mojoj moći da se Šilja Pešić narednog leta vrati u Crvenu zvezdu - rekao je Terzić za "Mozzartsport".

I pored velike želje prvog operativca Crvene zvezde, pitanje je da li će u svojoj ambiciji i uspeti. Pešić ima ugovor sa Karagumrukom do 2023. godine, a već sad su za njega zainteresovani turski giganti Trabzon i Fener.

Republika

Foto: Starsport

Ovog leta nije bilo realno da se Pešić vrati. Imao je neke lične razloge zbog kojih nije mogao da prihvati našu ponudu. Ja sam to uvažio, ali ponavljam uradiću sve da narednog leta dođe u Crvenu zvezdu - zakljućio je Terzić.

Zvezda bi tako naredne sezone u timu mogla da ima dve zlatne kopačke, Ohija i Pešića.

Aleksandar Pešić je ove sezone postigao 11 golova u 18 mečeva turskog šampionata, pa se na listi strelaca nalazi na prvom mestu ispred Mamea Tijama i Okaka Čuke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading