GROM IZ VEDRA NEBA: Zvezda i Lokomotiva u KLINČU za SRPSKOG OFANZIVCA, ko će odneti pobedu?

Autor:

Sport

23.12.2021

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda će ove zime biti veoma aktivna na transfer pijaci.

GROM IZ VEDRA NEBA: Zvezda i Lokomotiva u KLINČU za SRPSKOG OFANZIVCA, ko će odneti pobedu?

Foto: Starsport

Čelnici Crvene zvezde uveliko rade na dovođenju kvalitetnih pojačanja, što domaćih, što stranih.

Već smo pisali o brojnim interesovanjima crveno-belih, a sada se pojavilo još jedno.

Naime, kako prenosi MaxBet sport, Crvena zvezda je zainteresovana za mladog fudbalera i levo krilo Radnika Miloš Spasića (24).

On je u Surdulicu stigao pre godinu i po dana iz Radničkog iz Pirota, a iza njega je najbolja polusezona u karijeri. Postigao je pet golova i jedan je od najboljih igrača surduličkog superligaša.

Upravo zbog toga je Radnik odredio nemalo obeštećenje za Spasića, pa će Zvezda morati da plati određenu sumu novca ukoliko želi da ga vidi na Marakani.

Pored srpskog šampiona za Spasićeve usluge zainteresovana je i Lokomotiva iz Plovdiva. O tome je pisao i bugarski list “Blic” koji otkriva da za Spasićeve usluge Radnik traži značajno obeštećenje, s obzirom an to da je pod ugovorom do decembra 2023. godine.

Podsetimo, Radnik iz Surdulice je ove sezone odigrao dva meča sa Zvezdom i oba puta je bio neporažen. Prvi put je slavio na domaćem terenu, a potom je na Marakani uzeo veliki bod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading