SRBI SU ZAISTA PRELEPI, ALI NEMAJU SMISAO ZA ODEVANJE: Ruskinje otkrile koji odevni predmeti naših muškaraca su im užasni

Autor:

Vesti

29.12.2021

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelepe dame su otkrile da vole naše muškarce i da su Srbi jedni od najlepših muškaraca na planeti.

SRBI SU ZAISTA PRELEPI, ALI NEMAJU SMISAO ZA ODEVANJE: Ruskinje otkrile koji odevni predmeti naših muškaraca su im užasni

Foto: pexels.com

Međutim, one su takođe objasnile da naše muškarčine imaju problema sa modom i da se često dešava da nose stvari koje jednostavno treba da budu zabranjene zakonom.

- Srbi su zaista prelepi, visoki i muževni, ali imaju smisao za odevanje koji kao da je kreiran u stripu - rekla je jedna od Ruskinja koja želi da pomogne našim muškarcima da se bolje oblače.

Zato vam danas predstavljamo nekoliko stvari koje pod hitno morate izbaciti iz garderobera, ako želite da vam sledeća ljubavna avantura bude sa Ruskinjom.

Uske farmerice

Muškarac u uskim farmericama nikome nije privlačan, pogotovo ako ima veće noge. Zato se trudite da nosite farmerke koje su slim, ali koje ne idu uz telo i koje ne čine da izgledate kao superheroj u spandeksu.

Majice sa prevelikim V izrazom

Ako volie V izraz na majicama, onda se trudite da on bude mali i umeren. Ako imate majice na kojima V izraz ide do vaših grudi, onda ih slobodno bacite ili upotrebite za nešto, jer ćete sa ovim majicama izgledati kao pravi šaban.

Trenerke

Ništa nije loše u tome da ponekad nosite trenerku, ali ako ste u njoj na poslu, kod kuće, pa čak i kada izlazite negde sa devojkom, onda pravite veliku grešku.

Kargo šortsevi

Ovi šortsevi su možda bili popularni tokom 2000-ih godina, ali sada oni nisu ni malo atraktivni i privlačni i učiniće da izgledate smešno. Bolje potražite teksas šortseve koji su takođe izdržljivi i koji će vam biti sjajni tokom toplih letnjih dana.

Kožne jakne sa krznom

Kožne jakne sa krznom više nikako nisu u modi. Možda su se nosile 90-ih godina, ali sada su totalno zaboravljene. Ako imate ovakvu jaknu koja vam leži u garderoberu i skuplja vam prašinu, onda vam savetujemo da je prodate nekom kolekcionaru, jer ovakvu jaknu verovatno više nikada nećete moći da nosite, osim ako ne želite da budete glavni predmet podsmevanja, prenosi Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zec

29.12.2021 11:29

Ako mi napišemo zamerke Ruskinjama one će se naljutiti.

Odgovori 17 1
Rs

29.12.2021 14:52

@Zec - @Zec sta ti imas da pises Rusiji socijalni ograniceni slucaju. Bolje prihvari sta ti se kaze a ne da hodate u papucama, trenerkama,patikama i uskim pantalomama.

Odgovori 2 14
Nedodirljivi

30.12.2021 09:06

@Rs - Ne razumem sta tebe ili bilo koga briga sta oblaci.Oblaci svako sta hoce i sta moze.Ti na lecenje HITNO.

Odgovori 11 0