DA LI JE MOGUĆE? Postavio je ULTIMATUM upravi Zvezde - kako i šta dalje?

Autor:

Sport

27.12.2021

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Crvenu zvezdu je stigla ponuda od italijanskog prvoligaša Torina za supertalentovanog Marka Lazetića, a na upravi kluba je brzo reaguje!

DA LI JE MOGUĆE? Postavio je ULTIMATUM upravi Zvezde - kako i šta dalje?

Foto: Starsport

Predsednik Torina Urbano Kairo kao vrlo tvrd pregovarač i teško je očekivati da će italijanski klub dići ponudu. Na Marakani nisu radi da za pomenute uslove prodaju najtalentovanijeg igrača kluba, ali sa druge strane potreban im je novac, prenosi "Mozzartsport".

Prema navodima sa "čizme", prvi čovek "bikova" je spreman da čeka na odgovor Zvezde do sredine januara, stoga, na crveno-belima je da brzo razmišljaju i reaguju...

Republika

Foto: Starsport

Marko Lazetić

Lazetić je jesenas odigrao 390 minuta za prvi tim crveno-belih i postigao svoj seniorski prvenac, u pobedi od 7:1 protiv Kolubare.

"Bikovi" su spremni da izdvoje tri milona fiksno i dva milione evra kroz bonuse, koji su prilično realni, za usluge talentovanog napadača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Luka

27.12.2021 20:00

Zvezdo ne prodavaj svoje igrače jeftino.Ugledajte se na Mamića