GLEDALI SMO KAKO UMIRE I MOLILI SE! Saigrač opisao horor sa EURA!

Autor:

Sport

24.12.2021

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danski fudbaler Jusuf Poulsen prisetio se trenutka kada je na utakmici prvog kola Evropskog prvenstva između njegove selekcije i Finske u junu mesecu Kristijan Eriksen pao na zemlju, posle čega je usledio proces njegovog oživljavanja.

GLEDALI SMO KAKO UMIRE I MOLILI SE! Saigrač opisao horor sa EURA!

Foto: Tanjug/AP

Tadašnji fudbaler Intera srušio se u 42. minutu utakmice, lekari su se borili za njegov život, a okružili su ga saigrači koji su ostali u neverici.

- Kad smo svi stali oko njega u tom trenutku smo se svi plašili da ga gledamo kako umire. Još se sećam šta smo svi šaputali ili mislili u glavi - molim te, izvuci se iz ovoga i preživi - rekao je Poulsen za nemački Skaj.

On navodi da je nedavno pogledao snimak tog događaja.

- Bilo je teško jer se odmah svega setiš opet. Da mu se to desilo u njegovoj dnevnoj sobi, danas ne bi bio sa nama. Hvala Bogu što je ispalo ovako pa svi možemo da pričamo manje-više normalno o tome, jer je suštinski pozitivna priča. Mnogo ljudi je umrlo kad se našlo u Kristijanovoj situaciji. Imao je sreće što se desilo na meču i što je imao na raspolaganju medicinsku pomoć koja je mogla odmah da reaguje i vrati ga - prisetio se Poulsen.

Eriksenu je kasnije ugrađen defibrilator, zbog čega nije mogao da nastavi da igra za Inter, pa se rastao sa italijanskim klubom i traži novi angažman.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading