FULAM STREPI! Velikan u januaru odvodi Mitrovića!

Autor:

Sport

24.12.2021

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U klub se uvukao strah da tokom zime neće uspeti da zadrže daleko najboljeg igrača i prvog strelca Čempionšipa, Aleksandra Mitrovića.

FULAM STREPI! Velikan u januaru odvodi Mitrovića!

Foto: www.profimedia.rs

Aleksandar Mitović

U Zapadnom Londonu vlada nelagoda, tačno je da Mitrović ima ugovor do 2026. po novom sporazumu najplaćeniji je igrač u ligi, ali je problem kada veliki klubovi zakucaju na vrata.

To bi moglo da poremeti Mitrovića, jer kako pišu engleski mediji, ako stigne ponuda Juventusa to sve menja. "Bjankoneri" izgleda ne mogu da dovedu Ikardija iz Pariza, Kavani je preskup, Marsijal i Obamejang imaju jake ugovore, a klubovi ne pristaju da ih puste na pozajmicu bez obaveznog otkupa.

Juventus bi morao da plati obeštećenje za Mitrovića, Fulam može da odbije bilo kakvu ponudu, ali ponavljamo to bi se verovatno odrazilo na samog napadača.

Osim Juventusa, njega žele i Viljareal i Vest Hem, ovi prvi igraju u Ligi šampiona, drugi su osetili šansu za top 4 u PL. Pominjan je i Ajaks, međutim jasno je da se "Kotadžeri" najviše pribojavaju Juventusa, nema sumnje da bi to bio vrhunac karijere srpskog bombardera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading