BOMBA NA MARAKANI: Aleksandar Kolarov u Crvenoj Zvezdi?

Autor:

Sport

24.12.2021

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov najverovatnije će ove zime okončati saradnju sa Interom i biće slobodan u izboru nove sredine.

BOMBA NA MARAKANI: Aleksandar Kolarov u Crvenoj Zvezdi?

Foto: Privatna arhiva

Aleksandar Kolarov i Zvezdan Terzić

Informacija koja sama po sebi nagoveštava mogućnost da 36-godišnji levi bek konačno obuče dres Crvene zvezde o čemu se dosta govorilo i u proteklih par godina, a pogotovo letos.

- On je pre svega moj prijatelj i vezan je za mene kroz karijeru. Volim ga kao čoveka i cenim kao igrača. Moja želja je bila da on dođe u klub, i tu smo se složili i Mrkela, i Stanković i ja, ali je imao povredu diskus hernije i nije mogao odmah da se odazove pripremama, a nama on treba za kvalifikacije za Ligu šampiona, a ne prvenstvo.


Uz sve to, imao je opciju produžetka ugovora sa Interom. Nije ispunio taj broj utakmica, ali promenom trenera, došlo je do novih razgovora i ostao je tamo. Vrata Crvene zvezde su mu otvorena, on je ponikao ovde i voleo bih da završi karijeru kod nas - rekao je početkom jula Zvezdan Terzić.

Ukoliko se najave iz Italije obistine i Kolarov u januaru definitivno napusti Inter, biće to idealna prilika da Zvezda ponovo reaguje i angažuje proslavljenog asa koji bi tokom proleća imao priliku da se kroz domaće prvenstvo vrati u pravu formu i potom narednog leta da svoj doprinos u novim Zvezdinim evropskim izazovima.

Uostalom, Milan Rodić već dugo nema pravu alternativu na poziciji levog beka, vreme je da se i to pitanje na ''Marakani'' reši.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Prolaznik

25.12.2021 22:50

Da nije malo mlad?

Milan Tomic

26.12.2021 09:46

Pa ce pitanje zamene Rodica da nam resi covek od 37 godina.

Dragan

26.12.2021 16:44

Zvezda postaje kamp za odsluzene i propale fudbalere. Kada tome dodate trenera tjz. "mistera" picetnika-neznalicu sa sumnjivim karakterom onda vam je svima jasno da ovi postaje privatni kupleraj od nekada priznatog i cijenjenog kluba.