TOTALNA EUFORIJA: Novo lice na "Marakani" - nije mogao da dočeka da obuče ZVEZDIN DRES! (FOTO)

Autor:

Sport

24.12.2021

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Crvene zvezde ne mogu da dočekaju da Ohi Omoižuanfo istrči na "Marakanu", a crveno-beli su danas objavili da je veliko pojačanje već stiglo.

TOTALNA EUFORIJA: Novo lice na "Marakani" - nije mogao da dočeka da obuče ZVEZDIN DRES! (FOTO)

Foto: FK Crvena zvezda

Ohi Omoižuanfo

Crvena zvezda će u nastavku sezone biti jača za najboljeg strelca norveškog šampionata, a dok čekaju 1. januar, navijače je obradovala objava na društvenim mrežama.

Ohi je stigao u Beograd gde će potpisati trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

Norvežanin je ispozirao u dresu srpskog šampiona ispred čuvenog tunela i poslao jasnu poruku da jedva čeka da istrči na "Marakanu".

- Novo lice na Marakani - Ohi nije mogao da odoli, već je hteo da vidi kako mu stoji Zvezdin dres!- stoji u objavi crveno-belih.

 

- Izabrao sam Crvenu zvezdu zato što je reć o velikom klubu. Ostvarila je odlične rezultate prethodnih godina, kako u domaćem prvenstvu, tako i u Evropi, a pogotovo ove sezone u Ligi Evrope. Pokazali su interesovanje za mene veoma rano i stavili mi do znanja da me stvarno žele. Uveren sam da ću u Beogradu nastaviti da se igrački razvijam- rekao je Ohi.

Ohi dolazi u Crvenu zvezdu pod velikim očekivanjima, a ono što je sigurno je da je Dejanu Stankoviću bio preo potreban napadač njegovog kalibra, dok se navijači nadaju da će upravo on biti najveće pojačanje za Ligu Evrope gde žele da naprave još jedan iskorak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading