NOVI NAPADAČ U ZVEZDI: Voleo bih da sretnemo ŠERIF u osmini finala!

Autor:

Sport

23.12.2021

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda dobija pojačanje na poziciji napdača pred prestojeće bitke u Ligi Evrope.

NOVI NAPADAČ U ZVEZDI: Voleo bih da sretnemo ŠERIF u osmini finala!

Foto: Tanjug/AP

Marakana

Ohi Omoidžuanfo (28) stiže u Beograd pred prozivku koja je zakazana za 11. januar. U Zvezdu stiže kao slobodan igrač i dogovorenom saradnjom na tri godine. U nedavno završenom prvenstvu Norveške bio je najbolji strelac sa 27 postignuta gola.

Foto: Tanjug/AP

Ohi Omoidžuanfo

- Izabrao sam Crvenu zvezdu prevashodno zato što je reč o velikom klubu, čije uspehe odmalena znam. Ostvarila je odlične rezultate prethodnih godina, kako u domaćem prvenstvu, tako i u Evropi, a pogotovo ove sezone u Ligi Evrope. Pokazali su interesovanje za mene veoma rano i stavili mi do znanja da me stvarno žele. Uveren sam da ću u Beogradu nastaviti da se igrački razvijam. - rekao je Ohi za "Večernje Novosti".

Norvežanin ne krije da ima visoke ciljeve sa srpskim prvakom. 

- Prosto i jednostavno - želim da osvojim duplu krunu sa Crvenom zvezdom. To je jedino što me interesuje. I, naravno, da što je dalje moguće doguramo u Evropi. - izjavio je Ohi

Za potencijalne protivnike u osmini finala Ohi ima zanimljive želje. 

- Najradije bih želeo da izvučemo Šerif i osvetimo im se za poraz u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Takođe, bilo bi sjajno i da nam zapadnu velikani poput Barselone ili Borusije Dortmund. To bi bili pravi spektakli. - zaključio je Norvežanin.

Podsetimo, crveno-beli su takmičenje u grupi F drugog po rangu evropskog takmičenja okončali na prvom mestu, pa su automatski preskoćili duele 1/16 finala, gde su prošle sezone eliminisani od giganta Milana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading