DŽABA VAM NOVCI, MOJI SINOVCI: PSŽ puca pod svim ŠAVOVIMA, isplivali ŠOKANTNI detalji o Mesiju i drugovima!

Autor:

Sport

21.12.2021

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

PSŽ je napravio jedan od najskupljih timova u istoriji fudbala, ali u "Gradu svetlosti" ne ide sve tako glatko kako se i očekivalo.

DŽABA VAM NOVCI, MOJI SINOVCI: PSŽ puca pod svim ŠAVOVIMA, isplivali ŠOKANTNI detalji o Mesiju i drugovima!

Foto: Tanjug/AP

PSŽ je proteklog leta doveo Lea Mesija, Ašrafa Hakimija, Serhija Ramosa, Đanluiđija Donarumu i Žoržinja Vajnalduma, i tako napravio jedan od najboljih prelaznih rokova ikada.

Svi su odmah videli Parižane kao glavne kandidate za osvajanje Lige šampiona, u pojedinim trenucima činilo se da niko neće moći da im stane na put.

Ipak, nekoliko meseci kasnije na videlo polako izlaze svi problemu u raju zvanom PSŽ.

Francuski "Ekip" preneo je ekskluzivne detalje iz svlačionice francuskog giganta.

Retko koja zvezda Parižana je uspela da izbegne neki skandal, a to nije pošlo za rukom ni Leu Mesiju.

Argentinac se nakon osvajanja sedme Zlatne lopte do ranih jutarnjih sati provodio sa saigračima, da bi onda zajedno sa drugarom iz reprezentacije Leanderom Paredesom propustio trening. Mesi je kao razlog za propuštanje treninga naveo "gastroenteritis".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nejmar, takođe, pravi probleme van terena. Brazilac je propustio da se pojavi na jednom marketinškom događaju, koji je organizovao jedan od sponzora kluba. Sportski direktor Leonardo bio je besan, hteo je da kazni Nejmara, ali je u poslednjem trenutku odustao kako ne bi izazvao veliku medijsku buru.

Mauro Ikardi je imao velikih problema sa suprugom Vandom Narom, pa je propustio nekoliko treninga, kako bi otputovao u Milan i svoju izabranicu molio za oproštaj zbog preljube.

Probleme je čak pravio i poslovično mirni Idrisa Gana Gej. Vezista je odbio da se vakciniše iz verskih razloga, te mu je pretio karantin od deset dana uTel Avivu. Ipak, PSŽ je uspeo da nekako sredi situaciju sa vladom Izraela.

Nema šta, trener PSŽ-a Maurisio Poketino ima mnogo problema i ne čudi što je nekoliko puta izrazio želju da napusti klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading