ĐORĐE BALAŠEVIĆ POTPISAO OVAJ UGOVOR PRE SMRTI: Ćerka slavnog kantautora objavila NJEGOVU ODLUKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.12.2021

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na hiljade fanova Đorđa Balaševića širom regiona i sveta ostalo je uskraćeno za snimke na „Jutjubu“ koji nisu bili zvanični spotovi, već su nastali kao plod kreativnosti najvernijih pratilaca njegovog lika i rada.

ĐORĐE BALAŠEVIĆ POTPISAO OVAJ UGOVOR PRE SMRTI: Ćerka slavnog kantautora objavila NJEGOVU ODLUKU! (FOTO)

Foto: Printscreen

Iako su uklonjeni još za života Panonskog mornara, mnogi smatraju da su to učinili naslednici autorskih prava, to jest porodica, kako bi sprečili „komercijalno iskorištavanje“. Pošto je negodovanje na društvenim mrežama postalo sve glasnije, Đoletova starija ćerka Jovana odlučila je da stavi tačku na polemike, prepirke i komentare.

 

 

Lola je na „Instagramu“ objavila deo njegovog intervjua iz „Dalmacije danas“, koji je izašao u julu 2017. godine. To bi trebalo da reši sve nedoumice i pokaže da je odluku, još pre mnogo vremena, doneo slavni novosadski kantautor lično.

 

 

- ...Jer, da jesam, pa makar samo na minut, odavno bih presudio da moram pogasiti sve lažne naloge otvorene na moje ime. Ovako, čudnom podudarnošću, tek sam pre nekoliko dana stavio potpis na ugovor po kom će uskoro postojati samo „Oficijelni Balašević“, tako da više ništa neće moći da se „okači“ bez dozvole moje porodice, isto kao što niko neće moći ni da se okači o nas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ja

21.12.2021 14:19

Ma, ko se "kači"? Kačio se i komentarisao sve i svakog, a "ispred svog praga nije počistio". Volela ga publika (pa i ja među njima), pa i to nije valjalo. Slava mu.

Odgovori 11 1