VEĆ JE IMAO POTPISAN UGOVOR U ZAGREBU: Zvezda PREVESLALA Dinamo i dovela LEGENDARNO pojačanje!

Autor:

Sport

16.12.2021

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni stručnjak Miroslav Blažević rešio je da, posle dugo godina, otkrije detalje prelaska Roberta Prosinečkog u Crvenu zvezdu.

VEĆ JE IMAO POTPISAN UGOVOR U ZAGREBU: Zvezda PREVESLALA Dinamo i dovela LEGENDARNO pojačanje!

Foto: Starsport

Popularni Ćiro je istakao da je netačno da nije prepoznao Robijev talenat, ali da se on zbog problema sa već potpisanim ugovorom preselio na "Marakanu".

Novinari su pisali da sam budala, kako nisam video takav talenat. Naravno da sam ga video. Igrali smo prvenstvenu utakmicu sa Željezničarom u Zagrebu, a pre smo potpisali ugovor sa Prosinečkim. Zaigrao je, dao gol i bio sam miran. A sad ću otkriti što nikad nikome nisam rekao, žao mi je što je lošeg zdravlja kao i ja, ali vreme je da ljudi nakon 34 godine saznaju istinu. Ante Pavlović poništio je taj ugovor s obrazloženjem da nije potpisan u prostorijama Saveza. Kako ćete na ulici potpisati, rekao je. Iskreno, nisam znao za to. I tako je Prosinečkog odveo u Crvenu zvezdu - rekao je Blažević za "Sportske novosti", a zatim je izrazio uverenje da će i "Veliki žuti" potvrditi istinu:

Republika

Foto: Starsport

Otkriveno kako je Prosinečki završio u Zvezdi

- To je istina, sve drugo su laži. Prosinečki i ja se ljubimo, grlimo i volimo svaki put kad se vidimo, samo čekam kad će progovoriti tu istinu. Dosta mi je priča da je Ćiro darovao Zvezdi Prosinečkog. Nije tačno. Prosinečki je bio dete, njega je vodio otac u kompaniji s Pavlovićem koji je imao relacije u Zvezdi, bio je glavni sekretar NSJ-u i obećao im je da će sve srediti. Iza mojih leđa. Bio sam previše administrativno naivan, nisam znao da je u stanju poništiti što sam potpisao - dodao je Ćiro Blažević.

Podsetimo, transfer Prosinečkog u Zvezdu kompletiran je 1987. godine, a on je bio važna karika u najvećem uspehu u klupskoj istoriji. Nakon osvojenog Kupa evropskih šampiona u Bariju 1991. godine otisnuo se u Španiju, a u poslednje vreme se spekuliše da je najozbiljniji kandidat za preuzimanje klupe kluba sa "Maksimira".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
Grujica

17.12.2021 03:40

Da, da bas je to istina! Istina ja, da ja majka Prosineckog iz Jezevice, pore Cacka i da je - Srpkinja! E, to je u Hrvatskoj neoprostiv greh!!!