PRST U OKO DELIJAMA: Prosinečki PREUZIMA Dinamo? Bed Blu Bojsi dali ZELENO SVETLO, a Robi poručuje - "Čast mi je..."!

Autor:

Sport

03.12.2021

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika prašina podigla se na "Maksimiru" posle eliminacije Dinama iz Kupa Hrvatske od Rijeke, a kao najozbiljniji kandidat da preuzme užarenu klupu "Modrih" isplivao je Robert Prosinečki.

PRST U OKO DELIJAMA: Prosinečki PREUZIMA Dinamo? Bed Blu Bojsi dali ZELENO SVETLO, a Robi poručuje - "Čast mi je..."!

Foto: Starsport

Aktuelni šampion Hrvatske je, posle smene Damira Krznara, kao privremeno rešenje imenovao Željka Kopića, ali javnost u komšiluku bruji da "Bed Blu Bojsi" silno žele upravo Robija.

Pitanje je kako bi na ovaj angažman reagovale "Delije", pošto popularni "Žuti" ima status legende na stadionu "Rajko Mitić". Prosinečki je poručio da mu prija interesovanje kluba kakav je Dinamo.

- Sigurno je da mi godi što me toliko navijača želi videti na klupi Dinama. Gledajte, o kojem god poslu se radi, godi vam kad vas neko želi, a kamoli kada se tu radi o Dinamu - rekao je hrvatski stručnjak za "24sata.hr".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Robi se vraća na "Maksimir"?

Podsetimo da je Prosinečki (52) igračku karijeru počeo u prestonici Hrvatske, da bi potom prešao u Crvenu zvezdu, a kasnije je nosio dres španskih velikana, Real Madrida i Barselone. Na "Marakanu" se vratio kao trener decembra 2010. godine, ofanzivnim stilom igre koji je negovao još jednom je kupio pristalice našeg najtrofejnijeg kluba sa kojim je osvojio Kup Srbije 2012. godine. Sada je opet pred vratima Zagrepčana...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading