ČISTKA NA MARAKANI: Miljenik Delija NAPUŠTA Zvezdu, sa njim LETI i ogromno letnje pojačanje!

Autor:

Sport

03.12.2021

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda odlučila je da se rastane sa dva važna igrača, a u pitanju su defanzivac Miloš Degenek i napadač Loi Dioni.

ČISTKA NA MARAKANI: Miljenik Delija NAPUŠTA Zvezdu, sa njim LETI i ogromno letnje pojačanje!

Foto: Starsport

Katai,Degene, Kanga

Namera aktuelnog prvaka Srbije je da pomenuti tandem napusti stadion "Rajko Mitić" do kraja zimskog prelaznog roka, saznaje "Žurnal".

Degenek je poverenje trenera crveno-belih Dejana Stankovića "prokockao" crvenim kartonom protiv Midtjilanda, što je Zvezdu koštalo minimalnog poraza (0:1), koji je doveo u pitanje njen plasman u nokaut fazu Lige Evrope. Takođe, klub iz Ljutice Bogdana planira da angažuje štopera Šerifa Arboledu, pa će australijski as postati "prekobrojan" na "Marakani".

Republika

Foto: Starsport

Miljenik "Delija" na izlaznim vratima - Miloš Degenek

Uz njega, na izlaznim vratima je i napadač Dioni, koji je letos stigao na jednogodišnju pozajmicu iz francuskog Anžea kao ogromno pojačanje. Opšti utisak je da nije opravdao očekivanja, a pored loših partija on u poslednje vreme ni ne trenira zbog glavobolje. Crvena zvezda traži model po kome bi saradnja bila raskinuta, a i u interesu centarfora je da pronađe sredinu gde će imati prostora da se istakne.

Republika

Foto: Starsport

Nije se proslavio u crveno-belom dresu - Dioni

Podsetimo da su crveno-beli već dogovorili dolazak prvog strelca Norveške, napadača Moldea Ohija, koji u Beograd stiže u januaru, kao slobodan igrač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading