DAN NAKON VELIKOG PODVIGA: Trener Radnika govorio o tome kako su Zvezdi skinuli SKALP!

Autor:

Sport

14.12.2021

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan nakon sjajnog izdanja svog tima protiv Crvene zvezde, trener Surduličana Dušan Đorđević dao je intervju za naš portal.

DAN NAKON VELIKOG PODVIGA: Trener Radnika govorio o tome kako su Zvezdi skinuli SKALP!

Foto: Starsport

Trener Radnika - Dušan Đorđević

Ponovo se dogodio taj Radnik!

Kako drugačije opisati situaciju kada aktuelnom šampionu u manje od dva meseca uspete da "otkinete" čak četiri boda.

Da li se za Zvezdu posebno pripremao, u čemu je tajna uspeha i kako je motivisao igrače, za Republiku govorio je trener Đorđević:

- Za svaku utakmicu se spremamo isto, bez obzira na ime protivnika. Naravno da je Zvezda sama po sebi veliki motiv, tako da je tu moja uloga u dizanju ekipe minimalna. Igrači su vrlo dobro znali kome idu na noge.

- Crvena zvezda je u oba meča protiv nas ušla nakon velike potrošnje u Evropi, kako fizički, tako i psihički, čime uspeh mojih momaka ne želim da umanjujem ali jednostavno treba biti realan i u pobedi i u porazu - naglašava skromni trener.

Republika

Foto: Starsport

 

Radnik ovim bodom polako hvata korak za sredinom tabele i udaljava od opasne zone, te smo stratega Radnika pitali da li nakon četiri boda protiv crveno-belih povećavaju ambicije u nastavku prvenstva kao i to kakvi su ciljevi:

- Mi nismo u situaciji da nikom pretimo, nakon ovih rezultata imamo obavezu više, i jedino što obećavam je da ćemo protiv svakog narednog protivnika dati maksimum u cilju da izborimo dobar rezultat.

O atmosferi, generalnoj situaciji u klubu kada je dolazio i očekivanjima na startu ali i u budućnosti, trener Đorđević je rekao sledeće:

- Kada sam letos preuzeo klub, opstanak je bio primarni cilj, imali smo gomilu povređenih igrača i osnovni problem je bio kako napraviti kontinuitet dobrih partija, igrati dobro iz kola u kolo. To ostaje naš glavni zadatak do kraja, osvojiti što veći broj bodova i što pre prebrinuti pitanje opstanka.

Republika

Foto: Starsport

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
vuuule

14.12.2021 14:09

Sram da te bude licemeru. Zašto tako ne igrate i protiv partizana, nego odmah skidate ga....