LUKA, BEŽI ODATLE KAKO ZNAŠ I UMEŠ! Bukti rat između UEFA I Reala!

Autor:

Sport

14.12.2021

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Real Madrid vrlo je nezadovoljan odlukom Unije evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) o ponavljanju žreba osmine finala Lige šampiona.

LUKA, BEŽI ODATLE KAKO ZNAŠ I UMEŠ! Bukti rat između UEFA I Reala!

Foto: www.profimedia.rs

Luka Jović

U prvi mah, na "Santjago Bernabeuu" su bili prezadovoljni činjenicom da će igrati protiv portugalskog tima, da bi potom na ponovljenom žrebu izvukli ni manje ni više nego Pari sen Žermen. Potpuni šok i bes podigli su se iz Madrida, njihova mržnja usmerena ka UEFA postala je sve veća, a vlada odavno, da bi eruptirala kada je ovog proleća pokrenuta ideja o Superligi Evrope. 

Oni su od UEFA zahtevali da se žreb ponovi samo od trenutka greške, te da Real i Benfika budu izostavljeni sa novog izvlačenja parova, ali to se nije dogodilo.

Direktor za međunarodne odnose Reala Emilijano Butragenjo nazvao odluku UEFA skandaloznom i nedopustivom, usput im zalepivši "etiketu" prevaranata.

Real igra pod okriljem UEFA iz razloga što druge opcije nemaju i nadaju se da će ideja Superlige zaživeti.

 

 

Status našeg reprezentativca je nakon povratka Benzeme u pogon ponovo pod znakom pitanja, te se postavlja ozbiljno pitanje da li šansu ponovo treba da vreba sa klupe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading