BUNDESLIGA: Bajern slavio posle PREOKRETA, Lajpcig pokazao NADMOĆ - Jovetić ponovo pogodio!

Autor:

Sport

11.12.2021

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajerna su savladali Majnc posle preokreta sa 2:1 u okviru 15. kola Bundeslige, dok je Lajpcig demolirao Borusiju Menhengladbah sa 4:1.

BUNDESLIGA: Bajern slavio posle PREOKRETA, Lajpcig pokazao NADMOĆ - Jovetić ponovo pogodio!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Bajerna

U 22. minutu ekipa Majnca je stigla do prednosti, Burkard je sjajno centrirao, a Onisiva je pogodio za 1:0.

Bajern je uspeo da izjednači u drugom poluvremenu i to posle prave majstorije. Koman je pogodio posle fantastičnog pasa Tolisoa.

Bavarci su uspeli da stignu do sva tri boda u 74. minutu utakmice kada je Musiala posle solo akcije pogodio malu mrežu za konačnih 2:1.

Borusija iz Dortmunda je uspela da stigne samo do boda protiv Bohuma. Polter je doveo Bohum u prednost u 40. minutu, Borusija je nakon toga napadala, pokušavala na sve načine da stigne do gola i uspela je tek u 85. minutu preko Julijana Branta.

Lajpcig je slavio protiv Borusije iz Menhengladbaha sa veoma ubedljivih 4:1.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Jovetić ponovo pogodio za Hertu

Gvardiol je doveo domaće u prednost u 21. minutu utakmice, da bi Andre Silva povisio na 2:0 u 33. minutu meča. Bensebaini je smanjio na 2:1 u 88. minutu, ali je bilo prekasno, umesto izjednačenja, domaći su postigli još dva gola. Nkunku je u 1. minutu nadoknade povisio na 3:1, da bi Henriks u 4. minutu nadoknade završio posao na današnjem meču.

Herta je slavila protiv Arminije sa 2:0, a strelac jednog gola je bio Stefan Jovetić. Konačnih 2:0 postavlja Zelke u nadoknadi vremena.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading