UDARNA VEST! IGRAĆE U PREMIJER LIGI: Londonski VELIKAN kupuje Vlahovića za 80.000.000 evra?!

Autor:

Sport

10.12.2021

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Arsenal sprema novi projekat kojim želi da se vrati u vrh engleskog i evropskog fudbala, a kao ključnu polugu u tom pravcu "Tobdžije" vide srpskog centarfora Dušana Vlahovića.

UDARNA VEST! IGRAĆE U PREMIJER LIGI: Londonski VELIKAN kupuje Vlahovića za 80.000.000 evra?!

Foto: Starsport

Stoga, velikan sa "Emirata" pojačao je ponudu za Srbina, pa je na adresu Fiorentine stiglo čak 80 miliona evra! Naravno, sve u cilju dovođenja sjajnog golgetera već u januaru, a sada je na potezu uprava "ljubičastih" predvođena prvim čovekom kluba, Rokom Komisom.

 

 

Vlahović (21), koji igra još jednu brutalnu sezonu u Seriji A (13 golova u šampionatu), sigurno da ne bi imao ništa protiv selidbe u London, gde bi imao status startnog špica i nosioca igre. Podsetimo, bivšeg igrača Partizana silno želi Juventus, spekulisalo se i o njegovom transferu u Totenhem, a sada se u trku za njegov potpis ozbiljno uključio još jedan tim iz prestonice Velike Britanije...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading