ULTRA POJAČANJE ZA TITULU: Vlahović spašava POSRNULOG velikana?!

Autor:

Sport

08.12.2021

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši as Juventusa Alesio Takinardi ocenio je da bi srpski napadač Dušan Vlahović predstavljao "spasonosno pojačanje" za posrnulu "Staru damu".

ULTRA POJAČANJE ZA TITULU: Vlahović spašava POSRNULOG velikana?!

Foto: Starsport

Srpski napadač Dušan Vlahović

Nekada pouzdani vezista uveren je da bi se Vlahović odlično uklopio u "gradu Fijata", nakon što igra još jednu fenomenalnu sezonu u dresu Fiorentine, za koju je već postigao 15 golova.

Jesam li očekivao ovakvu krizu Juventusa? Iskreno nisam. Na početku sezone sam bio ubeđen da će se boriti za Skudeto, a umesto toga će im biti užasno teško da stignu i do Lige šampiona. Četiri najbolja tima su trenutno superiorna. Juventusu su neophodno Vlahović i Zakarija da bi se vratili na vrh. Ja bih uradio sve da ih dovedem u Juventus. Perfektni su za 4-2-3-1 formaciju koju Masimilijano Alegri forsira već neko vreme - izjavio je Takinardi, koji je ubeđen da bi se Juventus sa Dušanom vratio u borbu za titulu prvaka Italije.

 

 

Podsetimo da je Srbin nedavno odbio produženje ugovora sa klubom sa stadiona "Artemio Franki", a spekuliše se da je upravo Juve favorit da ga na zimu dovede u svoje redove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading