NAJCRNJI SCENARIO: Zvezda pred ELIMINACIJOM iz Lige Evrope!

Autor:

Sport

08.12.2021

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U četvrtak od 21 čas na programu je rasplet u grupi F Lige Evrope, a sudeći po predikcijama kladionica, Crvena zvezda će nastaviti takmičenje u Ligi konferencija?!

NAJCRNJI SCENARIO: Zvezda pred ELIMINACIJOM iz Lige Evrope!

Foto: Starsport

Naime, Braga je izraziti favorit u okršaju sa crveno-belima jer se kvota na trijumf Portugalaca kreće između 1,90 i 2. Sa druge strane, remi plaća daleko više (od 3,60 do 3,70), kao i pobeda crveno-belih - od 3,80 do 4.

Sigurno da u prilog ovakvim predikcijama ide i činjenica da je aktuelni prvak Srbije izuzetno oslabljen uoči gostovanja na Pirinejima, ali i fakat da je Braga klub iz prvog šešira.

Pred poslednju rundu, Zvezda ima i drugu šansu. Podsetimo da bi srpski predstavnik prošao dalje i u slučaju poraza, ukoliko Midtjiland ne bi uspeo da savlada Ludogorec. Međutim, kladionice veruju Dancima protiv fenjeraša u grupi, s obzirom da je kvota na njih tek između 1,60 i 1,70...

Republika

Foto: Starsport

Kladionice favorizuju Bragu, može li Zvezda da ih demantuje?

Bilo kako bilo, Zvezda ne sme da klone duhom jer je ulog ogroman - novo proleće u drugom po rangu evropskom takmičenju. Stankoviću i igračima ostaje da pruže maksimum u "Kamenolomu" i još jednom da pokažu da su kadri da iznenade i po drugi put u nizu prezime u Ligi Evrope...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading