SVE SMO POKUŠALI, ALI NIJE IŠLO: Stanković OTKRIO ko sve propušta meč protiv Brage!

Autor:

Sport

08.12.2021

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Crvene zvezde u četvrtak igra duel koji če odlučiti u kom evropskom takmičenju će dočekati proleće. Izabranici Dejana Stankovića u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope, crveno-beli gostuju Bragi a prisutni su i kadrovski problemi.

SVE SMO POKUŠALI, ALI NIJE IŠLO: Stanković OTKRIO ko sve propušta meč protiv Brage!

Foto: FK Crvena zvezda

Dejan Stanković

Trener fudbalera iz Ljutice Bogdana, Dejan Stanković istakao je na konferenciji za štampu pre polaska u Portugal da šampion Srbije neće moći da računa na pojedine igrače.

- Sve smo pokušali da uradimo sa Sanogom, ali ne ide. Nije potpuno zalečio povredu i to je veliki hendikep za nas. Svaka njegova dobra igra je bila naša ubojita igra u napadu. Uspeli smo da vratimo Njegoša u takmičarski ritam, igra fenomenalno i dobro će ga zameniti - ocenio je zvezdin trener.

Foto: Starsport

Seku Sanogo

Zvezdin strateg je takođe otkrio na koga sve neće moći da računa u pomenutom duelu.

- Veljko Nikolić se vratio i trenirao, ali neće putovati sa nama. Falko takođe neće putovati zbog povrede. Morao bi malo više da povede računa o sebi. To je malo i pitanje karaktera, kao što je Snaogo igrao sa pokidanim mišićem ili Katai sa temperaturom - zaključio je Stanković.

Meč Braga - Crvena zvezda na programu je u četvrtak od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading