JOVIĆ DOBIJA VELIKU ŠANSU: Anćeloti OTKRIO uslove da Srbin zaigra u VELIKOM DERBIJU!

Autor:

Sport

08.12.2021

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Real Madrida sinoć je overila plasman u osminu finala Lige šampiona sa prve pozicije u grupi pobedom nad Interom u poslednjem kolu, rezultatom 2:0.

JOVIĆ DOBIJA VELIKU ŠANSU: Anćeloti OTKRIO uslove da Srbin zaigra u VELIKOM DERBIJU!

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović

Napad Madriđana predvodio je srpski fudbaler Luka Jović koji je konačno dočekao da bude starter na jednoj ovako velikoj utakmici.  

Iako nije imao učinak u vidu golova ili asistencije, trener Karlo Anćeloti imao je samo reči hvale na njegov račun.

Podsetimo se i da je Jović prethodnog vikenda bio junak Real Madrida u pobedi protiv Sosijedada. I tada su Madriđani slavili sa 2:0, ali uz jedan pogodak i jednu asistenciju srpskog napadača.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Time, ali i povredom prvog špica Karima Benzeme, Jović je zaslužio mesto u startnoj postavi u meču koji su rešili golovi Tonija Krosa i Marka Asensija.

- Jović je igrao jako dobro, pomagajući celom timu ne samo u napadu, već i u iznošenju lopte - počeo je Anćeloti j dodao:

- Ako Karim (Benzema) ne bude dobro, on će igrati u derbiju. Videćemo. Takođe, Kazemiro je dobio udarac, ali ne mislim da će to biti problem - istakao je Italijan i nagovestio da bi Jović trebalo da počne meč protiv Atletika.

 

 

Derbi Madrida u kojem se sastaju Atletiko i Real, na programu je u nedelju 12. decembra od 21.00. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading