IBRA BEZ PARDONA! Najstrašnije napljuvao TURČINA, a dotakao se i Danca!

Autor:

Sport

06.12.2021

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turski fudbaler Hakan Čalhanoglu definitivno je obeležio godinu na izmaku prelaskom iz Milana u Inter, što nije naišlo na simpatije njegovog bivšeg saigrača Zlatana Ibrahimovića.

IBRA BEZ PARDONA! Najstrašnije napljuvao TURČINA, a dotakao se i Danca!

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović napadač Milana

- Možemo samo da mu se zahvalimo za sve što je uradio u Milanu i poželimo mu sve najbolje u nastavku karijere. Zvuči ružno, ali Čalhanoglu je napredovao iz tragične situacije. Eriksen je doživeo srčani udar na Evropskom prvenstvu, pa je Inter tražio igrača sličnih karakteristika, što je Hakanu otvorilo vrata. Pre toga nije imao ponude ni od Intera niti od bilo kog drugog kluba - otkrio je Ibrahimović u svojoj autobiografiji.

Zatim je pohvalio Čalhanoglua kao dobrog momka, koji je napredovao u karijeri zahvaljujući njemu, a zatim ga dodatno potkačio.

- Sada njegov izazov glasi da li može da ponovi isto, samo bez Ibre - stoji o zaključku Zlatanovog izlaganje od najboljem turskom fudbaleru.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hakan Čalhanoglu u dresu Milana

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading