OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA UBIJENOG VOĐE "ZEMUNSKOG KLANA"! Dušan Spasojević ima vanbračnog sina! DOBIO GA SA SESTROM SADAŠNJEG SVEDOKA SARADNIKA!

Autor:

Hronika

06.12.2021

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dušan Spasojević Šiptar, ubijeni vođa "zemunskog klana", ima vanbračnog sina za koga zna samo mali broj njemu najbližih ljudi!

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA UBIJENOG VOĐE "ZEMUNSKOG KLANA"! Dušan Spasojević ima vanbračnog sina! DOBIO GA SA SESTROM SADAŠNJEG SVEDOKA SARADNIKA!

Foto: Telegraf/DraganKadić

Spasojević je bio u braku kada je sa devojkom Mirjanom, sestrom svedoka saradnika S. P., dobio sina Miloša, koji i danas živi u Zemunu. Šiptar je detetu ime dao po bliskom saradniku Milošu Simoviću, navodi Informer.

Ovo je u ekskluzivnom razgovoru otkrio Bojan T. (43), nekadašnji Spasojevićev lični kurir, čovek u koga je šef mafije imao veliko poverenje.

Na početku je odmah rekao da Spasojevića nikada i niko za života nije zvao Šiptar i da su ga svi zvali Duća.

- Obavljao sam raznorazne poslove za Duću, a jedno od zaduženja mi je bilo da se danonoćno brinem o Dušanovoj devojci Mirjani, inače sestri pripadnika klana S. P., koji je kasnije postao svedok saradnik... Šta god da je Mirjani zatrebalo, morala je to hitno da dobije. Bilo šta da je tražila, ja sam odmah trčao. Šminka, hrana, odeća, nakit, kola, da se odveze bilo gde i ona i njena familija, drugarice, da se odrade rezervacije po restoranima, po salonima... Posle nekog vremena Duća je sa njom dobio i sina, kog je nazvao po Milošu Simoviću. To dete se rodilo dok je Spasojević bio u braku sa Tanjom, sa kojom je ubrzo zatim dobio i ćerku Jovanu. Ubeđen sam da je Tanja znala za Dušanovu vezu sa Mirjanom, ali da je prelazila preko toga... Mirjana i Dućin sin Miloš i danas žive u Zemunu, on je već momak i po... - priča Bojan, koji je bio i svedok gradnje mafijaške tvrđave u Šilerovoj ulici.

Bonus video:

Komentari (0)

Loading