MARKA OTKRILA JOVIĆEVU SUDBINU: Poznato gde Srbin NASTAVLJA karijeru!

Autor:

Sport

05.12.2021

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španska "Marka" ispisala je hvalospeve na račun srpskog centarfora Luke Jovića, nakon što je rešio "derbi imenjaka" u Sosijedadu!

MARKA OTKRILA JOVIĆEVU SUDBINU: Poznato gde Srbin NASTAVLJA karijeru!

Foto: Tanjug/AP

FK Real Madrid

Ugledni list otkriva da je Srbin golom i asistencijom sebi "kupio" dodatno vreme u Madridu da se nametne treneru Karlu Anćelotiju i opravda sredstva koje je Real uložio u njega.

Bivši napadač Ajntrahta bio je na izlaznim vratima Kraljevskog kluba, ali je jedna utakmica donela veleobrt.

Joviću je bilo teško da se uklopi u svlačionicu Real Madrida. Imao je problema sa jezikom, kulturom i manjkom minuta kod Zidana - piše "Marka", pa dodaje:

Posle meča protiv Real Sosijedada u kome je imao gol i asistenciju Jović je novi igrač na radaru i igrač koji je u planovima trenera - podvlači se u tekstu renomiranog lista.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović ubedio Anćelotija da je kalibar za Real

Podsetimo, Jović je postigao pogodak za "Galaktikose" posle 22 meseca, uspeo je da proigra Vinisijusa Žuniora za vodeći gol gostiju, a Real ga je svojevremeno platio 60 miliona evra, nakon sezone u kojoj je u 27 navrata tresao mreže rivala u dresu Ajntrahta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading