ISTINSKI SE TRUDILA, ALI UZALUDNO: Ova scena iz jutarnjeg programa je postala hit na internetu

Autor:

Vesti

05.12.2021

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom televizijskih emisija koje se emituju uživo nepredviđene situacije su normalna pojava. Upravo jedna takva desila se tokom jutarnjeg programa na TV Prva.

ISTINSKI SE TRUDILA, ALI UZALUDNO: Ova scena iz jutarnjeg programa je postala hit na internetu

Foto: Printscreen

Naime, novinarka je izveštavala o najbezbednijem načinu za gašenje manjeg požara, pa je u tu svrhu njen gost, obučeni instruktor, upalio vatru u zaštićenom krugu.

Sledeći korak trebalo je da bude aktivacija protivpožarnog aparata i gašenje vatre, koje je trebalo da demonstrira Milica, devojka, kako su naveli u prilogu, prosečne građe i visine.

- Milica ima 60-ak kilograma i 170 centimetara i sada će pokušati da ugasi vatru - govori novinarka tokom uključenja.

 

 

Devojci je pošlo za rukom samo da aktivira aparat, ali ne i da obuzda vatru. Za manje od jednog minuta, sve oko njih troje je postalo belo od pene za gašenje, pa ni gledaoci nisu mogli više da razaznaju šta se dešava u toj magli. 

Na kraju, devojka je odustala, a novinarka odjavila emisiju, dok je plamen, uprskos svim naporima da bude ugašen, nastavio da gori, navodi Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading