PODRHTAVA MADRID ZBOG JOVIĆA: Prvo gol, pa NAJBOLJA MOGUĆA vest za Srbina! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.12.2021

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Real Madrida savladali su imenjaka iz Sosijedada sa 2:0, a najzaslužniji za trijumf "Galaktikosa" bio je srpski reprezentativac Luka Jović.

PODRHTAVA MADRID ZBOG JOVIĆA: Prvo gol, pa NAJBOLJA MOGUĆA vest za Srbina! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović

U prestonici Španije ne štede pohvale na račun napadača, koji je postigao gol u 57. minutu derbi meča Primere, uz asistenciju za vodeći pogodak Kraljevskog kluba koji je postigao Vinisijus deset minuta ranije.

Po završetku utakmice Joviću je stiglo i najvažnije priznanje, od čoveka koji se pita hoće li igrati i koliko, trenera Karla Anćelotija.

Sjajnih prvih 30 minuta, pa gubitak kontrole... A onda odlično drugo poluvreme. Šta reći o Vinisijusu, postiže golove, igra kvalitetno, posvećen je... A Jović mora biti istaknut u prvi plan. Odradio je dobar posao, asistirao, a zatim bio spreman za svoj gol - poručio je italijanski stručnjak, koji baš nije imao poverenja u Srbina u poslednje vreme.

Republika

Foto: Tanjug/AP/profimedia

Jović mu pokazao koliko ume - Karlo Anćeloti

Inače, ovo je prvi Jovićev pogodak za Real posle 22 meseca, a deo tog vremena proveo je u Ajntrahtu, kao pozajmljen igrač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading