DAJU POLA TIMA, NE PITAJU ŠTA KOŠTA: Sudbina Luke Jovića je u NJIHOVIM rukama!

Autor:

Sport

19.11.2021

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid već kuje velike planove za leto, a da bi oni bili realizovani, španski velikan će morati da se "otarasi" srpskog napadača Luke Jovića.

DAJU POLA TIMA, NE PITAJU ŠTA KOŠTA: Sudbina Luke Jovića je u NJIHOVIM rukama!

Foto: www.profimedia.rs

Luka Jović

 Nije tajna da se sprema senzacionalni transfer Kilijana Mbape iz PSŽ-a u Real Madrid, ali "kraljevići" se tu ne zaustavljaju, u svojim redovima žele Pola Pogbu, kao i Antonija Ridigera.

Ono što ide na ruku španskom velikanu je to što će sva trojica na leto biti slobodni jer im ističu ugovori, ali moraće da rasterete budžet da bi uspeli da im isplate astronomske plate koje će ovi fudbaleri sigurno zahtevati.

Zato Real Madrid već sada mora da spremi "čistku" u timu, kojom bi pripremio prostor u budžetu za plate trojice novajlija. Kako piše španski ABC, ideja na stadionu Santjago Bernabeu je da se tokom leta klupski budžet rastereti za čak 90.000.000 evra od plata fudbalera koji su sada u igračkom kadru.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sprema se čistka u Real Madridu

Samo od trojice kojima ističu ugovori će biti oslobođene dve trećine te sume. Odlazi Geret Bejl, koji zarađuje 28.000.000 evra godišnje, kao i Marselo, koji ima 16.500.000 evra po godini, takođe i Isko, koji prihoduje samo milion manje od Brazilca, što je već 60.000.000.

Ali, potrebno je još, a na  transfer listi će se, navodno, naći i Luka Jović koji ima 10.000.000 evra godišnje zarade, Marijano sa 9.000.000, Sebalos sa 7.000.000 i Valjeho sa 6.000.000. Zajedno sa njima ta ukupna suma prelazi 90.000.000 evra uštede u platama.

Očigledno je da se sprema kompletna rekonstrukcija Real Madrida narednog leta, a videćemo da li će srpski napadač uspeti da ubedi Karla Anćelotija da mu ukaže još neku šansu koju će iskoristiti i izboriti ostanak na "Santjago Bernabeu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading