ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Stanojević pronašao ALIBI za MUČENJE protiv Dubočice!

Autor:

Sport

01.12.2021

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Aleksandar Stanojević istakao je da je za bledo izdanje njegovih izabranika na "Čairu" kriv loš teren, a podvukao je da je za Beograđane najvažnije da su uspeli da obezbede plasman u četvrtfinale Kupa Srbije.

ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Stanojević pronašao ALIBI za MUČENJE protiv Dubočice!

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Partizan je sa minimalnih 1:0 savladao Dubočicu u Nišu, a opšti utisak je da su delovali neubedljivo tokom većeg dela utakmice.

- Po ovakvom terenu je mnogo teško igrati. Naravno, čestitam organizovanom domaćinu. Nismo mogli dobro da kontrolišemo loptu, naredni duel je već za četiri dana, prošli smo igrali pre tri, važan je prolaz u četvrtfinale - izjavio je trener crno-belih Aleksandar Stanojević za "TV Arena" neposredno posle utakmice.

Odlučujući pogodak na jugu Srbije postigao je Marko Milovanović u 40. minutu, a njega možete pogledati u videu.

Viceprvak Srbije je do poslednjeg minuta strepeo za prolaz dalje, a naredni meč igra u nedelju u Humskoj, protiv Novog Pazara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
john doe

01.12.2021 22:31

Pa lepo ste napisali pronasao alibi. Nego ovde je nesto drugo zanimljivo kako je moguce da veci otpor pruza Dubocica treceligas nego ekipe iz Superlige? Mislim da se i na to pitanje zna odgovor. Pozdrav

aleksandar

01.12.2021 22:41

Cudo li nije opet kriv Vucic posto je njemu uvek za sve kriv Vucic

test

01.12.2021 23:39

Uvek neki alibi...