BLEDO I MRŠAVO: Milovanović jedina SVETLA TAČKA na "Čairu", Partizan se NAMUČIO protiv trećeligaša! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.12.2021

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana uspeli su da obezbede plasman u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su na "Čairu" savladali trećeligaša, ekipu Dubočice, sa minimalnih 1:0 (1:0).

BLEDO I MRŠAVO: Milovanović jedina SVETLA TAČKA na "Čairu", Partizan se NAMUČIO protiv trećeligaša! (VIDEO)

Foto: Starsport

Gol odluke u Nišu, gde je meč odigran jer se u Leskovcu gradi novi stadion, postigao je talentovani napadač Partizana Marko Milovanović. Biser crno-belih je upisao prvenac na zvaničnim utakmicama u 40. minutu, kada je posle centaršuta Miljkovića glavom zatresao mrežu nominalnog domaćina.

"Parni valjak" je imao terensku inicijativu, ali je do poslednjih minuta strepeo za prolaz u narednu fazu našeg najmasovnijeg takmičenja. Trener vicešampiona Srbije Aleksandar Stanojević bio je prinuđen da u drugih 45 minuta ubaci i udarne napadačke igle, Rikarda Gomeša i Kvinsija Meniga, a Dubočica je u 78. minutu susreta propustila veliku priliku da izjednači preko svog najboljeg strelca, iskusnog 36-godišnjeg Savića.

Podsetimo da je Partizan i u 1/16 finala kupa eliminisao člana Srpske lige Istok, tim Trajala, a danas su odigrana još tri susreta, o čemu više možete da pročitate OVDE. Trofej brani Crvena zvezda, čiji je duel sa Radničkim odložen, a crno-beli će u nedelju ugostiti Novi Pazar u 19. kolu Superlige Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
aleksandar

01.12.2021 22:37

Dubocica nije htela da se skloni kao ekipe u prvenstvu. To je bi glavni problem za Stanojevica