POSLE OVOGA, RANE U TALINU JOŠ VIŠE PEKU: Pitali su Stanojevića o Flori, trener Partizana odgovorio kao iz TOPA!

Autor:

Sport

27.11.2021

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana u nedelju od 16:30 časova gostuju Voždovcu na "Krovu", a trener crno-belih Aleksandar Stanojević još jednom se osvrnuo na poraz od Flore.

POSLE OVOGA, RANE U TALINU JOŠ VIŠE PEKU: Pitali su Stanojevića o Flori, trener Partizana odgovorio kao iz TOPA!

Foto: Starsport

Trener Partizana Aleksandar Stanojević tokom meča sa Florom

Stanoje je istakao da je njegova ekipa pružila maksimum na Baltiku, u skladu sa mogućnostima, a te reči će još više iznervirati "Grobare".

- Ne razumem baš najbolje našta ciljate, ali dobro... Ušli smo u meč sa Florom u najjačem mogućem sastavu, to je bila utakmica koja donosi novac i koeficijente. Ne znam, nikada ja nijednu utakmicu nisam žrtvovao zbog druge i uvek samo razmišljam o sledećoj. Uvek pripremamo i sledeću utakimicu, ali smo uvek fokusirani na utakmicu koja je na redu. Ja kao trener preozbiljno ulazim u svaki trening, a kamoli u utakmicu… Ne, ni u jednom trenutku nismo tako razmišljali. Menjao sam po tri igrača na nekim utakmicama. Konkretno, nismo bili dovoljno opasni i hteli smo da nešto promenimo. Uostalom, i Gent je u nekom trenutku zamenio četiri igrača na Kipru - ocenio je Stanojević, koji je najavio okršaj sa "Zmajevima".

Republika

Foto: FK Partizan

Detalj sa meča Flora - Partizan

- Nastavljamo takmičenje u prvenstvu, svi znamo kakav nam je cilj, igramo na Voždovcu, teren je sa večtačkom travom, a rival igra na poseban način. Moramo da se adaptiramo i na podlogu i na njihov način igre. Sećamo se poslednje utakmice na krovu koja je bila teška i neizvesna. Ipak, potpuno spremni idemo na ovu utakmicu - dodao je Aleksandar Stanojević.

Podsetimo da crno-beli imaju šest bodova više u odnosu na Crvenu zvezdu na superligaškoj tabeli, a očigledno je da su se okrenuli obavezama u domaćem prvenstvu, nakon bruke u prestonici Estonije (0:1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading