CIRKUS NA DODELI ZLATNE LOPTE: Ronaldo poludeo, pljačkaju ga zbog Mesija!

Autor:

Sport

29.11.2021

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon dve godine u Parizu se po 65. put dodeljuje nagrada "Zlatna lopta.", za najboljeg fudbalera u protekloj sezoni.

CIRKUS NA DODELI ZLATNE LOPTE: Ronaldo poludeo, pljačkaju ga zbog Mesija!

Foto: Tanjug/AP

Zvezda Junajteda Kristijano Ronaldo

Prethodne godine dodele nije ni bilo zbog pandemije, a najviše razloga za žaljenje imao je Robert Levandovski koji je već viđen kao laureat, a pored Poljaku tu su još i Lionel Mesi, Karim Benzema, Mohamed Salah i Kristijano Ronaldo.

Za 20 i 30 je zakazan završni čin proglašenja najboljih, a lako bi moglo da se desi da Leva i ovaj put bude preskočen. "Frans fudbal" je tri sata pre ceremonije uveo dve nove nagrade – za najbolji klub i najboljeg strelca.

Mnogi smatraju da će Levandovski biti najbolji strelac budući da je u godini na isteku postigao 53 gola, ali se "Frans fudbal" očigledno nameračio da nagradu najboljeg dodeli Mesiju!

Prethodno je Kristijano Ronaldo opleo po Paskalu Fereu:

- Paskal Fere je lagao, koristio je moje ime da promoviše sebe. Neprihvatljivo je da odgovorni za dodelu prestižne nagrade ovako lažu i ne pokazuju poštovanje prema nekom ko je uvek poštovao Frans fudbal i Zlatnu loptu. I danas je ponovo lagao, pravdajući svoje odsustvo sa Gala večere navodnim karantinom u kom nema razloga da bude.

Uvek čestitam onima koji pobeđuju, u okviru sporta i fer-pleja. Nikad nisam bio protiv nekoga. Uvek pobeđujem za sebe i klubove koje predstavljam. Pobeđujem za sebe i one koji mi žele dobro. Nikoga ne pobeđujem

Najveća ambicija u mojoj karijeri je osvajanje nacionalnih i internacionalnih titula za klubove koje predstavljam i za moju zemlju. Najveća ambicija mi je da budem uzor svima koji jesu ili žele da budu profesionalni fudbaleri. Najveća ambicija je da svoje ime ostavim zlatnim slovima ispisanim u istoriji fudbala

Završavam, moj fokus je na predstojećoj utakmici Mančester junajteda i svemu što možemo da osvojimo ove sezone zajedno sa kolegama i navijačima. Ostalo? Ostalo je samo ostalo- poručio je Ronaldo koji do sada ima pet nagrada, a Mesi šest.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading