ISPLIVALA KOREOGRAFIJA DELIJA! Svima je poslata JASNA I SNAŽNA poruka sa severa (FOTO + VIDEO)

Autor:

Sport

25.11.2021

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska Crvena zvezda večeras ima prvu meč loptu za overu plasmana u nokaut fazu Lige Evrope. Protivnik je bugarski Ludogorec a osim desetkovanog tim crveno-beli neće imati ni podršku vernih navijača.

ISPLIVALA KOREOGRAFIJA DELIJA! Svima je poslata JASNA I SNAŽNA poruka sa severa (FOTO + VIDEO)

Foto: Starsport

Delije koreografija

Nakon incidenata po završetku meča sa Midtjilandom u Beogradu, UEFA je kaznila Zvezdu sa jednim mečom bez prisustva publike. Međutim, to ne znači da slavne "Delije" nisu uspeli da svima pošalju jasnu poruku sa stadiona "Rajko Mitić" koji će večeras i biti domaćin ovog duela. 

Naime, najverniji navijači kluba iz Ljutice Bogdana su se potrudili da pokažu da su uz igrače, te su na severu priredili moćnu koreografiju. 

Svima je poslata jasna poruka: dajte gol “ludoj šumi”. Takođe, ova koreografija označava i proleće u Evropi, što je i glavni cilj izabranika Dejana Stankovića.

Foto: InstagramPrintscreen/balkanskinavijaci

 

Treba naglasiti i da bi sa tri boda protiv Ludogoreca crveno-beli bi ponovo, treći put, pronašli put iz grupne faze Lige Evrope do eliminacija koje počinju u februaru.

Podsetimo, na tribinama našeg najvećeg stadiona biće samo deca do 14 godina, koja će da budu raspoređena na zapadnu i istočnu tribinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading