ZVEZDI STIŽE VELIKO POJAČANJE ZA MEČ ODLUKE: Stanković primio sjajne vesti!

Autor:

Sport

24.11.2021

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipu Crvene zvezde ovog četvrtka očekuje jedan od odlučujućih mečeva u Ligi Evrope, protivnik je bugarski Ludogorec, a u slučaju trijumfa naredna faza takmičenja bi bila obezbeđena. Četa Dejana Stankoviće je desetkovana za ovaj meč, a glavni razlog za to su žuti kartoni. Ipak, ima nagoveštaja iz UEFA da kazne neće biti toliko drastične.

ZVEZDI STIŽE VELIKO POJAČANJE ZA MEČ ODLUKE: Stanković primio sjajne vesti!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Naime, izgleda da se kriterijum kažjavanja igrača ove sezone promenio, bar kada je u pitanju Disciplinska komisija UEFA.

Od ove sezone se više se obraća pažnja na situacuje kod direktnih isključenja i to opredeljuje dužinu suspenzije.

Kako saznaju beogradski mediji, iz Niona je na "Marakanu" stigao dopis da je Marko Gobeljić, zbog dva žuta kartona protiv Mitdjilanda kažnjen sa utakmicom neigranja.

Foto: Starsport

 

Takođe, na meču sa Midtjilandom direktni crveni karton zaradio je Miloš Degenek koji je isto kažnjen sa utakmicom pauze, pa će da propusti samoo duel sa Ludogorecom.

Foto: Starsport

 

Ovih dana se očekuje i zvanična potvrda odluke komisije UEFA, a sasvim je izvesno da će Stanković moći da računa na Degeneka i Gobeljića već 9. decembra, u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope, kada crveno-beli gostuju ekipi Brage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

Komentari (2)

Loading
Nešo

25.11.2021 16:44

Nije tačno da pobeda protiv Ludogoreca vodi Zvezdu u narednu fazu . Pre nego što tako šta napišete proverite stanje na tabeli i koji se mecevi još treba da odigraju .

As

26.11.2021 08:57

@Nešo - TI POJMA NEMAŠ. ZVEZDA IGRA NA PROLEĆE SAMO ĆE ZADNJE KOLO ODLUČITI U KOM TAKMIČENJU I KOJA FAZA, 1/16 ILI 1/8.