BUGARIN OPASNO ZAPRETIO ZVEZDI: U Beograd dolazimo po pobedu!

Autor:

Sport

24.11.2021

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradsku Crvenu zvezdu ovog četvrtka očekuje jedan od odlučujućih mečeva u Ligi Evrope. U okviru petog kola u Beogradu gostuje bugarski predstavnik Ludogorec, čiji je trener Stanislav Genčev jasno stavio do znanja crveno-belima da dolazi po bodove.

BUGARIN OPASNO ZAPRETIO ZVEZDI: U Beograd dolazimo po pobedu!

Foto: Starsport

Genčev je poručio da on i njegov tim dolaze u Beograd po pobedu. Mladi bugarski stručnjak želi da se revanšira crveno-belima za poraz iz Razgrada (0:1) i tako upiše prvi trijumf u ovom takmičenju. 

- Ludogorec u svakom meču ide na pobedu. Nadam se da ćemo pobediti Crvenu zvezdu i tako se približiti cilju, a to je da prezimimo u Evropi. Meč će propustiti Aleks Santana, Sisinjo i Anton Nedjalkov, dok Kauli i Marin nisu registrovani za Ligu Evrope. Povređen je i Žosue Sa - istakao je Genčev za bugarski Sportal i dodao:

- Kiril Despodov je deo naše grupe. Pridružili smo joj nekoliko momaka iz drugog tima. Poraz od CSKA 1948 prošlog vikenda trebalo bi da bude signal igračima, da ni u jednom trenutku ne smeju da se opuštaju.

 

 

Meč Crvena zvezda - Ludogorec na programu je u četvrtak od 18:45, bez publike, na stadionu "Rajko Mitić". 

Podsetimo se, crveno-beli su kažnjeni od strane UEFA zbog incidenata na meču sa Mitjilandom.

Ukoliko četa Dejana Stankovića uspe da savlada bugarskog predstavnika, sasvim sigurno bi obezbedila narednu-nokaut fazu ovog takmičenja. 

Crveno-beli su drugi na tabeli sa osvojenih sedam bodova, dok je Ludogorec na trećem sa osvojenih pet bodova.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

Komentari (0)

Loading