LIGA ŠAMPIONA: Snežne makazice Levandovskog u Kijevu, Ronaldo potopio Viljareal (VIDEO)

Autor:

Sport

23.11.2021

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrane su prve dve utakmice petog kola grupne faze Lige šampiona u utakmicama koje su bile na programu u utorak od 18 i 45.

LIGA ŠAMPIONA: Snežne makazice Levandovskog u Kijevu, Ronaldo potopio Viljareal (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Robert Levandovski

Mančester je nakon odlaska Ole Gunara Solskjera uspeo da savlada Vilareal Španiji sa 2:0, a prvi gol na meču postigao je Kristijano Ronaldo u finišu duela.

Na 2:0 povisio je Sančo u nadoknadi vremena što je ujedno bio i konačan rezultat na ovoj utakmici. Ovom pobedom Junajted je praktično obezbedio mesto u narednoj fazi i samo ih teorija može ostaviti bez nokaut faze kolo pre kraja prvog dela takmičenja.

 

 

Sa druge strane, u Kijevu, po snegu i teškom terenu Bajern iz Minhena je slavio sa i tako nastavio sa trijumfima u elitnom rangu evropskog klupskog fudbala. Prvi gol za "bavarce" postigao je Robert Levandovski i to makazicama! 

 

 

Na 2:0 povisio je Kingsli Koman, a konačnih 2:1 postavio je Garmaš u 70. minutu.

 

 

Bajern je suvereni lider u svojoj grupi sa 15 osvojenih bodova, dok je Dinamo na poslednjem mestu sa svega jednim sakupljenim bodom iz pet mečeva.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading