IGRAĆE U LIGI ŠAMPIONA: Posle gola Portugalu, Mitrović se SELI u Španiju?

Autor:

Sport

23.11.2021

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centarfor Aleksandar Mitrović nalazi se na meti Viljareala, koji želi da ga dovede već u januaru, prenose španski mediji!

IGRAĆE U LIGI ŠAMPIONA: Posle gola Portugalu, Mitrović se SELI u Španiju?

Foto: www.profimedia.rs

Srpski golgeter Aleksandar Mitrović

Heroj pobede Srbije na "Lužu" (2:1) mogao bi da obuče dres "žute podmornice" koja ove sezone sa uspehom igra u Ligi šampiona, gde se sa Mančester junajtedom, Atalantom i Jang Bojsom bori za prolaz u osminu finala.

 

 

- Reč je o napadaču koji je kroz celu karijeru potcenjen, a davao je golove u svim ligama u kojima je igrao. Njemu se događa jedna čudna stvar – kada igra u drugoj engleskoj ligi, onda je starter, a u Premijer ligi je sedeo na klupi. Čudno, ali istinito - pišu Španci u "Mitru.

 

 

Trener Viljareala Unai Emeri je, navodno, veliki fan Mitrovića, golgetera koji je postigao čak 21 pogodak za Fulam u tekućoj sezoni. Spekuliše se da klub sa "Madrigala" mora da plati bar 20 miliona evra na ime obeštećenja...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading