ČOVEK, MIT, MITROVIĆ! Srbin se VRAĆA u Premijer ligu? Ovoga puta će da REŠETA!

Autor:

Sport

12.11.2021

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centarfor Fulama Aleksandar Mitrović ponovo je glavna tema u Engleskoj! Tako se portal "The 72", u tekstu koji je nazvan "Čovek, mit, Mitrović", bavio šansama Srbina da konačno dokaže svoju klasu i u Premijer ligi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Napadač Fulama Aleksandar Mitrović nalazi se u žiži javnosti na Ostrvu

Naime, srpski golgeter je četvrti put u karijeri dobio priznanje za igrača meseca u Čempionšipu, a u pomenutom tekstu se navodi da Mitar nije bio jednako uspešan u elitnom rangu evropskog fudbala zbog "pritiska".

Od njega su se konstantno očekivali golovi, a kada oni nisu dolazili u meri u kojoj je srpski as navikao navijače, nastajao je problem. Samo jednom u karijeri, od tri sezone u Premijer ligi, Mitrović je uspeo da postigne dvocifreni broj golova (11), ali Englezi predviđaju da će sledeće takmičarske godine biti drugačije. Velika novina je način igre londonskog kluba pod novim menadžerom Markom Silvom. Srbinu nije odgovarao stil Skota Parkera, o čemu svedoči podatak da je sezona 2020/2021 bila golgeterski najlošija (samo tri gola), dok pod Silvom igra kao preporođen.

Republika

Foto: Printscreen/The 72

Tekst posvećen Aleksandru Mitroviću

Takođe, nekadašnji fudbaler Partizana se nalazi u najboljim godinama (27), pa se predviđa da će sledeće sezone konačno uspeti da se potvrdi na najvećoj ostrvskoj sceni.

Podsetimo da Mitrovića već u nedelju očekuje veliki izazov sa reprezentacijom Srbije u Lisabonu, gde će na stadionu "Luž" pokušati da iznenadi Portugal i overi vizu za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading