UNUTRA SU BANANE: Murinjov poklon napadaču Rome u senci RASIZMA! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.11.2021

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žouze Murinjo je ispunio obećanje koje je dao mladom napadaču Rome Feliksu Afeni Đanu, ali je sve ostalo u senci rasističkog skandala.

UNUTRA SU BANANE: Murinjov poklon napadaču Rome u senci RASIZMA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Feliks Afena Đan je postigao dva gola u pobedi nad Đenovom, posle čega mu je Murinjo obećao da će mu kupiti skupocene patike, koje su se prethodno svidele napadaču iz Gane.

Portugalac je obećanje ispunio, a zatim je mladog fudbalera pozvao u svoju kancelariju, i poklonio mu patike.

Ipak, tada je usledio rasistički skandal o kojem Italija bruji.

Dok je Đan otvarao poklon, iz pozadine se čulo kako neko dovikuje: "Unutra su banane".

Ipak, mladi napadač je demantovao da je u potanju rasizam.

- Želim da vas sve uverim da me ni na koji način nije uvredio komentar u pozadini koji se čuje u videu i zaista verujem da nije bilo rasističke namere. Od prvog dana kada sam stigao u klub dočekali su me kao člana porodice i šalili su se sa mnom kao da sam deo porodice. Zato što vide da mnogo jedem banane, to je postala stvar kojoj se ponekad smejemo i verujem da je komentar bio još jedan primer toga. Osećam se kao kod kuće u Romi i to je tako od kada sam stigao. Zahvalan sam na podršci koju sam dobio od svih ovde i ne želim da ljudi imaju pogrešne ideje o stvarima - napisao je Đan na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading