S BRDA SE ČUJU KRICI: "UPOMOĆ, UPOMOĆ"! Dramatično na mestu strahovite eksplozije u fabrici u Leštanima! VATROGASCI NE ZNAJU GDE ĆE PRE!

Autor:

Hronika

23.11.2021

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U eksploziji u fabrici EdePro u Leštanima ima povređenih i u blizini mesta eksplozije.

S BRDA SE ČUJU KRICI: "UPOMOĆ, UPOMOĆ"! Dramatično na mestu strahovite eksplozije u fabrici u Leštanima! VATROGASCI NE ZNAJU GDE ĆE PRE!

Foto: E-Stock

Policija na mestu eksplozije u Leštanima

Kako javlja reporter "Blica", ljudi iz šume, na brdu u blizini viču: "Pomoć! Pomoć!" Veliki broj vatrogasaca i ekipa Hitne pomoći uputili su se tamo!

- Kada smo prišli fabrici čulo se kako negde iz šume, s nekog brda u blizini neko viče "Brzo, pomoć, pomoć!" - javlja očevidac s lica mesta.

Kako javlja repoter "Blica" koji je takođe čuo krike, vatrogasci su se odmah uputili ka brdu, a tamo je krenula i ekipa Hitne pomoći.

Na mestu stravične eksplozije u fabrici raketnog goriva u Bubanj Potoku trenutno je veliki broj policajca, vatrogasaca i ekipa Hitne pomoći.

U ekspoloziji su, prema do sada poznatim informacijama, poginule dve osobe, a ima više povređenih.

Nesreća se dogodila u fabrici EdePro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading