PODRHTAVA SRBIJA: Pitali su Krasića o Portugalu, MILJENIK nacije odgovorio NA KECA!

Autor:

Sport

14.11.2021

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši reprezentativac Srbije Miloš Krasić pružio je moćnu poruku "Orlovima" pred odlučujući meč sa Portugalom na stadionu "Luž".

Republika

Foto: Starsport

Bivši reprezentativac Srbije Miloš Krasić

Ljubimac nacije se podsetio perioda dok je nosio dres sa nacionalnim grbom, kada je Srbija imala imperativ pobede protiv Rumunije na "Marakani".

- Prošao sam kroz ovakvu situaciju u kvalifikacijama za Južnu Afriku, imali smo ogroman pritisak tada da pobedimo Rumuniju i slavili smo rezultatom 5:0. Zato, momci, sada samo napred, uradite to ponovo! - "zagrmeo" je Krasić za "B92.net", a potom je dodao:

- Verujem da će naši momci probati svim silama, snagama, kreativnošću i kvalitetom koji poseduju, ali i velikom željom doći do dobrog rezultata. Lično sam mišljenja da su ovo bile sjajne kvalifikacije za nas, jer su momci igrali u nekoliko utakmica fenomenalno i to nam daje za pravo da se nadamo dobroj utakmici u Lisabonu. Drago mi je što selektor najavljuje ofanzivan pristup i slažem se da ne treba nikoga da se poštujemo, pa ni Portugala - kazao je Miloš Krasić.

Duel u Lisabonu na programu je od 20:45 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading